Ny satsning under Guldbron

LÄSTID

2 min

PUBLICERAD

KATEGORI

På en av Stockholms mest dynamiska och urbana adresser, precis under Guldbron, öppnar Nobis Restaurant Division Slussporten i början av 2026. Det här är koncernens största restaurangsatsning på många år – skapad med ambitionen att bli en självklar framtida kroginstitution.

Slussportens kök leds av Jacob Davidsson, med erfarenhet från bland annat Adam/Albin, Aira, Vineriet och senast fyra år som köksmästare på Omaka.

Jag vill skapa en lekfull meny där smakerna alltid kommer först. Med klassiska tekniker i grunden, men med influenser från hela världen, bygger vi en tydlig identitet för Slussporten från första dagen, säger Jacob Davidsson, köksmästare.

I anslutning till Slussporten öppnar Gästrummet – ett rum där nya röster inom mat och dryck tar över för en begränsad tid. Några gånger per år bjuder man in en krögare, vinmakare, bartender, bagare eller annan kreatör att skapa sin egen värld hos oss. Gästrummet har 36 sittplatser.

Dela: