• Nyheter
  • Utmärkelser
    • Göteborg Gastronomy Award
    • Malmö Gastronomy Award
    • Norrland Gastronomy Award
    • Svenska Gastronomipriset
  • Om oss
  • Läs tidningen

Nyheter

FRÅN MAT- OCH DRYCKESVÄRLDEN

Hitta inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom restaurang- och krogvärlden. Läs våra nyheter och intervjuer med branschens vassaste och spännande tips för både professionella och matälskare.


Hitta inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom restaurang- och krogvärlden. Läs våra nyheter och intervjuer med branschens vassaste och spännande tips för både professionella och matälskare.

NYHETER

FRÅN MAT- OCH DRYCKESVÄRLDEN


ALLT

  • Intervjuver
  • Krognytt
  • Nyhet
  • Samarbete

ALLT

  • Intervjuver
  • Krognytt
  • Nyhet
  • Samarbete
  • 2 Oct 2025
    Nyhet

    Ida Bauhn är Årets Kock 2025

    Ida Bauhn är Årets Kock 2025
  • 2 Oct 2025
    Nyhet

    Rasmus Munk utsedd till världens bästa kock

    Rasmus Munk utsedd till världens bästa kock
  • 1 Oct 2025
    Nyhet

    Ägarna bakom Tjoget utökar

    Ägarna bakom Tjoget utökar
  • 24 Aug 2020
    Nyhet

    Tom Sjöstedt ny jurymedlem i Sveriges Mästerkock

    Tom Sjöstedt ny jurymedlem i Sveriges Mästerkock
  • 18 Aug 2020
    Nyhet

    “Det är med stor ödmjukhet och stolthet jag tar mig an det här uppdraget.”

    “Det är med stor ödmjukhet och stolthet jag tar mig an det här uppdraget.”
  • 5 Aug 2020
    Nyhet

    Ny VD för Restaurangakademien

    Ny VD för Restaurangakademien
←
1 … 19 20

Restaurangvärlden riktar sig framför allt till dig som jobbar inom restaurangbranschen eller är leverantör till denna. Men är även relevant för alla som går en utbildning inom området. Det är en utmärkt tidning att ge till sina anställda för att de ska hålla sig uppdaterade om allt som händer just nu.

Kontakt

Projektledare

clara@bergkvistpublishing.se

Adress

Kärleksgatan 2A
211 45 Malmö


040-611 46 00

Följ oss

Senaste numret:

Copyright © 2024 Restaurangvärlden. A Bergkvist Publishing Production. All rights reserved. Reproduction in whole or in part without permission is prohibited.