Om Norrland Food Summit

Den 22-23 september genomförs Norrland Food Summit på Clarion Hotel Umeå, med syftet att stärka och tydliggöra Norrland som gastronomisk region – genom nya, inspirerande samtal och samarbeten. Lokala utställare kommer vara på plats, varvat med inspirerande talare. Erik Brännström – Vilda Kocken – kommer att leda oss genom dagarna två.

📅 När?

  • Måndag 22 september kl. 08.30 – ca 16.00
  • Tisdag 23 september kl. 08.30 – ca 12.00

📍 Var?
Clarion Hotel, Umeå

🍴 Vad händer?

  • Träffa lokala producenter och utställare
  • Lyssna på inspirerande och informativa talare (se talare nedan)
  • Nätverka och mingla med kollegor från restaurang, hotell, kaféer, skolkök m.fl.
  • Det bjuds på frukost måndag och tisdag, och lunch måndag

🎟️ Anmälan
Det är fri entré, men du behöver boka biljett (en biljett per dag). I bokningsbekräftelsen får du en QR kod som biljett.

Bakom Norrland Food Summit står Umeå Kommun och Restaurangvärlden, som bjuder in aktörer från restauranger, hotell, kaféer och skolkök.