Ikväll den 10 mars delades Culinary Hotel Awards 2025 ut. Ett pris med ambitionen att lyfta maten och drycken på Sveriges hotell. Under kvällen som genomfördes på Berns presenterades 15 priser, alla med fokus på mat- och dryckesupplevelsen.
Se alla vinnare här:
Breakfast Award 2025
Hotel Ruth, Stockholm
Priset presenteras i samarbete med Orkla Foods Sverige
Coffee Award 2025
Nääs Fabriker Hotell & Restaurang, Tollered
Priset presenteras i samarbete med Zoégas
Wine Award 2025
Stockholm Stadshotell, Stockholm
Priset presenteras i samarbete med Wine Affair
Bar Award 2025
Le Hibou, Bank Hotel, Stockholm
Priset presenteras i samarbete med Kopparbergs Bryggeri
Conference & Banquet Award 2025
Falkenberg Strandbad, Falkenberg
Green Award 2025
Scandic Oceanhamnen, Helsingborg
Priset presenteras i samarbete med Roots By 3N
Innovation Award 2025
Växtbaserat på tillväxt – Scandic
Interior Award 2025
Hotell Borgholm, Borgholm
Priset presenteras i samarbete med Textilia
Sustainable Award 2025
Wanås Restaurant Hotel, Knislinge
Priset presenteras i samarbete med Flora Food Group
The Special Ones 2025
Pater Noster, Hamneskär
Restaurant Award 2025
Villa Skärtofta, Vår Gård, Saltsjöbaden
Priset presenteras i samarbete med Martin & Servera
Chef Award 2025
Leo Frodell, Ett Hem, Stockholm
Priset presenteras i samarbete med Unilever Food Solutions
Food & Beverage Manager Award 2025
Carina Brydling, The Wood Hotel by Elite
Priset presenteras i samarbete med Skånemejerier
Hotellens Hotell
Grand Hôtel, Stockholm
Drygt 100 personer kopplade till mat och dryck på hotell röstar fram de hotell i Sverige som de anser erbjuda den bästa gastronomiska helhetsupplevelsen. Det här är branschens eget pris!
Food & Beverage Award 2025
Hotel Fratelli, Karlstad
Priset presenteras i samarbete med Millum
Foto: Magnus Sandberg