Hotellvärldens bästa!

LÄSTID

5 min

PUBLICERAD

KATEGORI

Ikväll den 10 mars delades Culinary Hotel Awards 2025 ut. Ett pris med ambitionen att lyfta maten och drycken på Sveriges hotell. Under kvällen som genomfördes på Berns presenterades 15 priser, alla med fokus på mat- och dryckesupplevelsen.

Se alla vinnare här:

Breakfast Award 2025

Hotel Ruth, Stockholm

Priset presenteras i samarbete med Orkla Foods Sverige

Coffee Award 2025

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang, Tollered

Priset presenteras i samarbete med Zoégas

Wine Award 2025

Stockholm Stadshotell, Stockholm

Priset presenteras i samarbete med Wine Affair

Bar Award 2025

Le Hibou, Bank Hotel, Stockholm

Priset presenteras i samarbete med Kopparbergs Bryggeri

Conference & Banquet Award 2025

Falkenberg Strandbad, Falkenberg

Green Award 2025

Scandic Oceanhamnen, Helsingborg

Priset presenteras i samarbete med Roots By 3N

Innovation Award 2025

Växtbaserat på tillväxt – Scandic

Interior Award 2025

Hotell Borgholm, Borgholm

Priset presenteras i samarbete med Textilia

Sustainable Award 2025

Wanås Restaurant Hotel, Knislinge

Priset presenteras i samarbete med Flora Food Group

The Special Ones 2025

Pater Noster, Hamneskär

Restaurant Award 2025

Villa Skärtofta, Vår Gård, Saltsjöbaden

Priset presenteras i samarbete med Martin & Servera

Chef Award 2025

Leo Frodell, Ett Hem, Stockholm

Priset presenteras i samarbete med Unilever Food Solutions

Food & Beverage Manager Award 2025

Carina Brydling, The Wood Hotel by Elite

Priset presenteras i samarbete med Skånemejerier

Hotellens Hotell

Grand Hôtel, Stockholm

Drygt 100 personer kopplade till mat och dryck på hotell röstar fram de hotell i Sverige som de anser erbjuda den bästa gastronomiska helhetsupplevelsen. Det här är branschens eget pris!

Food & Beverage Award 2025

Hotel Fratelli, Karlstad

Priset presenteras i samarbete med Millum

Foto: Magnus Sandberg

Dela:

Upptäck fler artiklar