Unga kockar får rabatt på Koka
På Koka, i Göteborg, tycker man att det är viktigt att unga ambitiösa personer inom restaurangbranschen ska få chansen att inspireras och skaffa sig erfarenheter av andra restauranger utan att det kostar allt för mycket. Därför gick man nyligen ut med att unga kockar och kypare har möjlighet att äta Kokas 7 rätters-meny, måndag-torsdag, med 30% rabatt.
– Man vet ju själv hur nyfiken man var på alla spännande krogar när man var i den åldern, säger Björn Persson, krögare på Koka och fortsätter:
– Det enda problemet var att intresset var större än plånboken. Det är oerhört viktigt att som kock och kypare få se ett restaurangbesök från andra sidan och sätta sig själv in i gästens perspektiv. Vi har därför alltid uppmuntrat vår egen personal att komma och äta på “sin egen” restaurang eller någon inom Kock & Vingruppen till reducerat pris. Men nu tar vi alltså ett nytt steg när vi bjuder in restaurangpersonal från andra krogar att göra detsamma.