Eget Culinary Team ska uppgradera Scandics restaurangutbud
Igår lanserades Scandic Culinary Team – ett lag bestående av sju kockar från olika svenska Scandichotell som under ett år kommer att uppdatera Scandics restaurangutbud, servering och upplevelse.
Under ledning av Scandics kökschef Patrick Tribo kommer Culinary Team under ett år träffas regelbundet och arbeta med olika delar av Scandics restaurangerbjudande. Laget kommer även att fungera som ambassadörer för Scandics verksamhet och arbeta för att inspirera både inom företaget och utanför. Ifall det första försöket med Culinary Team blir lyckat är förhoppningen att satsningen ska kunna fortsätta under flera år framöver och ge fler kockar möjlighet att delta.
Deltagarna i Culinary Team 2018 är Ida Franzén från Scandic Karlskrona, Mattias Karhu från Scandic Opalen, Kristoffer Brantefalk från Scandic Sundsvall Nord, Marco De Mitri från Scandic Winn, Jason Berridge från Scandic Alvik, Jimmy Löwenmark från Scandic Anglais och Jonny Hamnell från Scandic Segevång.