Restaurang Etoile siktar högre
Restaurang Etoile tar över grannlokalen på Norra Stationsgatan i Stockholm och växer genom detta från 70 till 270 kvadratmeter. Dessutom får lokalen en ny entré och lounge, ett stort testkök samt ett chambre separée för de lite större sällskapen. Restaurangen har fortsättningsvis en sittning per kväll, matsalen blir kvar i sin nuvarande lokal och antalet sittplatser är, precis som idag, 24 st. Jonas Lagerström och Danny Falkeman tog över nycklarna till den nya lokalen i juli i år och renoveringarna är i full gång. Upplevelsen kommer delas in i 3 akter där fokus ligger på mötet med teamet av kockar och gästerna kommer att få ta del av matlagning på en helt ny nivå. “Den kreativa, gastronomiska loungen blir första akten på kvällens helhetsupplevelse, där får gästen en introduktion till kvällens kommande resa. För oss är det väldigt viktigt att trots många nya spännande steg, värna om det vi byggt upp under de här två åren.”