Pontus Frithiof har öppnat restaurang på Gotland
I slutet av maj öppnade Pontus Frithiof strandrestaurangen Novi Beach Club by Pontus Frithiof på resorthotellet Novi Resort utanför Visby. Tanken är att maten och miljön ska föra tankarna till franska och italienska Rivieran men med gotländska inslag. På menyn finns bland annat signaturrätter där man ersatt en eller flera råvaror med typiska gotländska råvaror. Köket kommer också att jobba med råvaror från grillen och det kommer finnas rätter i olika storlekar för att passa olika tidpunkter på dagen.
Hotellet uppfördes 2008 och driften ägs idag av entreprenören och företagsledaren Shervin Razani. Hotellresorten är fördelad på 71 bungalows, 54 lägenheter, två restauranger, utomhuspool, gym, utomhusgym och lekplats. Pontus Frithiof och hans team kommer också att ansvara för Novi Resorts andra restaurang i huvudbyggnaden samt room servicen på hotellet.
På bilden syns Pontus Frithiof och köksmästaren Stina Hansson.