Nina Compton kommer till Kockarnas Krog
Nina Compton, USA, blir mässan Sthlm Food & Wines första Guest Chef of Honour då Kockarnas Krog firar 10-årsjubileum. Nina har lång erfarenhet och har bland annat utbildats av Daniel Boulud och hans team. Nu driver hon en egen restaurang, Compère Lapin, på Old No. 77 Hotel & Chandlery i New Orleans. Förutom framgångarna med restaurangen har hon även utsetts till en av de bästa nykomlingarna 2017 av Food & Wine Magazine. Nina har även nominerats till James Beard Awards Best Chef: South.
De övriga kockarna i Kockarnas Krog 2017:
Titti Qvarnström
Michelinkock som efter många år på Bloom in the Park nu utvecklar ett nytt restaurangkoncept med jordnära, hållbar, transparent och lokal matlagning i centrala Malmö.
Maximillian Lundin
Köttälskaren som blev vegan och nu driver The Plant och föreläser om medveten matlagning.
Fredrik Eriksson
För tionde året i rad sätter upp Kockarnas Krog på Sthlm Food & Wine. Krögare och kock.
Mat- dryckesmässan Sthlm Food & Wine arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö 9-12 november.