Culinary Hotel Awards
Nu ska Sveriges ledande gastronomiska hotell utses!
Den 10 mars är det premiär för en ny nationell kartläggning och tävling för Sveriges bästa hotell.
Då delas priserna i CULINARY HOTEL AWARDS ut för första gången. Här ska den bästa restaurangen utses, men också den bästa frukosten, baren och kaffeupplevelsen – för att nämna några av de 10-tal kategorier som ingår i tävlingen.
CULINARY HOTEL AWARDS är tävlingen som hyllar de bästa hotellen i Sverige, när det kommer till mat och dryck. Tävlingen är öppen för alla hotell i hela Sverige, såväl stora kedjehotell som mindre, nischade boutiquehotell.
“Det gastronomiska utbudet på hotell är värt större uppmärksamhet än vad det får idag. Här går utvecklingen snabbt framåt, både sett till gastronomisk nivå och hållbarhet. Det roligaste av allt är att vi hittar fantastiska hotell inte bara i storstäderna, utan i hela Sverige”, säger initiativtagaren Pär Bergkvist, Chefredaktör på Restaurangvärlden.
Ansökan till CULINARY HOTEL AWARDS är kostnadsfri och öppen för alla hotell i Sverige.
Bakom den nya tävlingen står branschtidningen Restaurangvärlden, som utformat kategorier och kriterier i nära samarbete med några av mest välrenommerade hotellen i Sverige. Restaurangvärlden ligger också bakom Svenska Gastronomipriset och 360°Eat Guide. Restaurangvärlden ägs av Bergkvist Publishing.
Partners: Skånemejerier, Flora Food Group, Zoégas, Martin & Servera, Kopparberg, Unilever Food Solutions, Orkla Foods Sverige, Roots by 3N, Textilia, Wine Affair och Millum.